Zoeken
Mijn account
Categorieën
| Download Area
Terug naar al 't nieuws

Jopa en Alpine slaan de handen ineen!

24 maart 2020

Jopa Racing Products en Alpine hearing protection slaan de handen ineen om de motormarkt nog
eenvoudiger te voorzien van waarschijnlijk de beste gehoorbescherming in de markt.
Per 1 maart 2020 is Jopa Racing Products de nieuwe distributeur van Alpine hearing protection.
Alle oordoppen zijn direct uit voorraad leverbaar. Jopa Racing Products is zeer content met de uitbreiding van haar aanbod.

Relaxed motorrijden
Van motorrijden wil je vooral genieten. Helaas ervaren motorrijders vaak na een lange rit een irritante piep in de oren en een erg vermoeid gevoel. Dit wordt veroorzaakt door het enorme geluidsniveau van windruis onder de helm. Bij een snelheid van 120 km per uur is het volume van de windruis gemiddeld 98 dB. Dit betekent dat je al na 7 minuten risico loopt op blijvende gehoorschade. Bovendien raak je eerder vermoeid, waardoor je minder geconcentreerd deelneemt aan het verkeer. Alpine heeft hiervoor de ideale gehoorbeschermers ontwikkeld voor elk type

motorrijder.

Universele productlijn: Tour, Race & Pro
Alpine’s leidende positie in de motormarkt en alle opgebouwde gebruikservaringen, hebben ertoe geleid een serie universele oordoppen te kunnen ontwikkelen voor alle motorrijders. De oordoppen zijn uitgerust met zeer zachte filters en hebben een uniek model. Hierdoor zitten ze ontzettend prettig onder de helm en hebben ze een uiterst comfortabele pasvorm. Dankzij deze lijn van drie producten maakt Alpine de instap naar hoogwaardige gehoorbescherming met filter makkelijker en toegankelijk voor een brede doelgroep.

Optimale demping

MotoSafe® oordoppen dempen het schadelijke geluid, zonder een afgesloten gevoel te geven. Het verkeer, de navigatie, intercom en de motor zelf blijven voldoende hoorbaar, dankzij de innovatieve Alpine Acoustic Filters™. De Alpine MotoSafe® is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waarbij de demping is afgestemd op het gebruik. Op het circuit is bijvoorbeeld meer demping nodig dan tijdens het toeren.

  • MotoSafe® Tour : ideaal bij onder andere toertochten, vakanties en op de snelweg.
  • MotoSafe® Race : ideaal voor op de snelweg, het circuit of bij een open helm.
  • MotoSafePro® : bestaat uit een complete set MotoSafe® Tour en MotoSafe® Race oordoppen. Ideaal voor verschillend
Jopa en Alpine slaan de handen ineen!
Contact | Voorwaarden | Product foto download© Jopa Racing Products B.V. 2020. All Rights Reserved