Zoeken
Mijn account
Categorieën
| Download Area

ZANDONA

Geschiedenis

Het verhaal van Zandona begint in 1985, gevestigd in een van de belangrijkste industriële districten ter wereld, waar hij zich bezighoudt met onderzoek en ontwikkeling van oplossingen voor kunststoftechnologie. In 1997 begon hij met de studie en de implementatie van persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) die sinds 2001 wereldwijd op de markt zullen worden gebracht.

Sinds 2001 is het merk Zandona een garantie voor competentie en professionaliteit in de implementatie van “PPE’s”(Personal Protection Equipment), die uitsluitend in Italië zijn ontworpen, gecertificeerd en geproduceerd. De ervaring die in de loop der tijd is opgedaan, heeft ons in staat gesteld om innovatieve producten aan te bieden, van hoge kwaliteit en met een functioneel ontwerp. De samenwerking met raceteams en  rijders, externe ontwerpers, modelbouwers en technici is voor ons een stimulans om te innoveren en onze technische vaardigheden voortdurend bij te schaven. Het delen van deze ervaringen draagt bij aan een verdere verrijking van het Research & Development laboratorium, waardoor de Zandona producten steeds meer uitblinken in kwaliteit, prestaties, stijl en comfort.

Vandaag de dag

Onze missie is het beschermen van uw passie voor motoren. Ons doel is de tevredenheid van onze klanten.

Wij houden van de wereld van 2-wielers net zoveel zoals u dat doet, daarom willen wij deze passie beschermen door u hoogwaardige beschermingsmiddelen te geven, zodat u veilig van uw motor kunt genieten. Wij zijn er sterk van overtuigd dat het beschermen van onszelf bij het rijden op onze motoren van fundamenteel belang is, dus we werken er elke dag aan om onze boodschap te delen met alle motorrijders wereldwijd: Bescherm uw passie!

Met een grote voorraad aan Zandona producten is Jopa trotste importeur van Zandona sinds 2010.


Backprotectors
backprotectors

Backprotectors

Protectionshirts
protectionshirts

Protectionshirts

Protectionpants
protectionpants

Protectionpants

Knee/Elbow
kneeelbow

Knee/Elbow

Kidney belt
kidney belt

Kidney belt

Chest protectors
chest protectors

Chest protectors

Neck
neck

Neck

Others
others

Others

Kids
kids

Kids

Contact | Voorwaarden© Jopa Racing Products B.V. 2023. All Rights Reserved