https://www.jopa.nl/over-ons/_140____NL
  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

 

Welkom bij Jopa Racing Products, distributeur van onder andere Sidi, Furygan, Just1 Helmets, PMJ, Shiro, Forcefield, Zandona en meer. Wij zijn ook bekend om ons eigen crosskleding merk JopaMX, dat volledig in eigen beheer word geproduceerd in Enter (Overijssel). Via deze website kun je meer informatie over de door ons gevoerde collecties vinden. Bekijk onze papieren catalogus online, of vind een dealer in de buurt. Het is niet mogelijk om direct bij Jopa producten te bestellen, dit is enkel mogelijk via ons dealer netwerk.

Geschiedenis

Gestart vanuit zijn eigen garage in 1983, heeft Johan Paus zijn eigen firma tot één van de grootste groothandels in Nederland gemaakt. Door in het begin kleine en beginnende merken zoals Sidi te importeren, kon hij snel de eerste contacten leggen met contacten door het hele land.

Doordat Jopa al snel te groot werd voor de garage, verhuisde Jopa naar een oud bankgebouw in het midden van het centrum van Enter. Daar werd besloten om een eigen Motorcrosskleding merk te starten, waar we hedendaags nog altijd bekend om staan. Een uniek feit in dit verhaal is dat wij de kleding nog altijd volledig in ons eigen atelier produceren! Jopa, waarvan de naam is afgeleid van de twee voorletters van Johan's voor en achter naam, is inmiddels gevestigd in een groot pand van 6000m2.

Jopa Racing Products is inmiddels gegroeid tot een internationale groothandel dat al meer dan 30 jaar actief is in het verspreiden van weg-, race- en crossproducten. Ondanks de groei blijft onze filosofie hetzelfde; We willen jou enkel voorzien van de beste producten. Onze hoofdmerken zijn Sidi, Just1, Furygan en PMJ. Jopa is actief in Nederland, Duitsland, België en de rest van Europa.

Dealer login

Nog geen dealer login?

U kunt uw login-gegevens aanvragen door een e-mail te sturen naar info@jopa.nl

Dealer locator

Zoekt u de dichtsbijzijnde dealer? Gebruik dan de dealer locator

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks de laatste nieuwtjes omtrent onze merken.
Wij houden je data enkel voor onszelf.

Contact | Voorwaarden | Logo Download© Jopa Racing Products B.V. 2012. All Rights Reserved