Menu
Mijn account
Categorieën
Zoeken
| Download Area

Welkom bij Jopa Racing Products,

U bent terechtgekomen op de over ons pagina van Jopa Racing Products. Wij willen u op deze manier een kleine blik geven over het bedrijf en haar historie. Jopa is een toonaangevende leverancier en een bekende naam in de motorwereld. 

Jopa Racing Products is distributeur van onder andere gerenommeerde merken als Sidi, Furygan, PMJ, Just-1, Zandona, Forcefield en meer. Ook staan wij bekend om onze eigen crosskleding merk JopaMX, met ieder seizoen nieuwe en verassende designs en dat volledig in eigen beheer wordt geproduceerd in ons pand aan de Veldegge 8 in Enter (Overijssel). Via deze website kun je meer informatie over de door ons gevoerde collectie vinden. Bekijk onze papieren catalogus online, of vind een dealer in de buurt. Het is niet mogelijk om direct bij Jopa producten te bestellen, dit is enkel mogelijk via ons dealer netwerk. 

Jopa Racing Products is ontstaan vanuit een grote passie voor motoren en de motorsport. In 1983 besloot Johan Paus om vanuit zijn eigen garage te beginnen met het importeren van destijds kleine merken als Sidi. En sindsdien is Jopa Racing Products een vertrouwd adres voor al uw weg-, race- en crossproducten. Door in het begin veel contacten te leggen binnen zijn eigen netwerk, groeide Johan Paus met zijn eigen onderneming snel en moest hij verhuizen vanuit zijn garage naar een oud bankgebouw midden in het centrum van Enter. In dit pand is besloten om een eigen motorcrosskleding te starten "JopaMX", waar wij hedendaags nog steeds bekend om staan. Nog steeds produceren wij ieder jaar nieuwe en verassende designs en produceren wij de kleding in ons eigen atelier. Jopa is inmiddels gevestigd op het industrieterrein aan de Veldegge 8 in Enter met een oppervlakte van 6000m2. Jopa is actief in Nederland, Duitsland, België en de rest van Europa.

Met een hecht team van enthousiast personeel zetten wij ons iedere dag in voor onze klanten. Al meer dan 35 jaar is Jopa Racing Products uw partner op gebied van weg-, race- en crossproducten. Ondanks de groei blijft onze filosofie hetzelfde; We willen jou enkel voorzien van de beste producten.

U kunt ons op verschillende manieren bereiken of kom gerust langs op onze locatie in Enter:

Contact | Voorwaarden | Product foto download© Jopa Racing Products B.V. 2020. All Rights Reserved