Menu
Mijn account
Categorieën
Zoeken
| Download Area

MAG-1 Grey-Black
mag1 greyblack

MAG-1 Grey-Black

MAG-1 Black-Black
mag1 blackblack

MAG-1 Black-Black

MAG-1 AIR White-Black
mag1 air whiteblack

MAG-1 AIR White-Black

MAG-1 AIR Red Fluo-Black
mag1 air red fluoblack

MAG-1 AIR Red Fluo-Black
 


Carbon Fiber Brace systeem.

Het eerste dat opvalt aan de Mag-1 is het ontbreken van een visueel brace-frame. Sidi heeft een carbon-fiber brace geïntegreerd in de binnenzijde van de laars. De brace zorgt ervoor dat de laars flexibel is bij voor- en achterwaartse bewegingen en ondersteunt daarnaast de enkel. Achter op de kuit zit daarnaast zacht Rood TPU plastic om ervoor te zorgen dat het systeem niet in je kuiten drukt.


Tecno-3 Magnetic sluitings systeem.

Het nieuwe toegepaste sluitingsysteem, "Tecno-3 Magnetic", maakt het mogelijk de laars precies af te stellen zodat je een optimale pasvorm hebt. Het nieuwe systeem maakt gebruik van kleine magneetjes waardoor je met 1 hand de laars dicht kan doen. De laars heeft geen rits maar vouwt zich in het geheel dicht waardoor een rits overbodig is.


A-Symmetrische enkels en de sluiting zonder rits.

De enkels van de laars zijn asymmetrisch om het contact met de motor minmaal te houden. De enkel bevat daarnaast een vervangbaar anti-schok systeem. De laars bestaat uit synthetisch leder en is driedubbel gestikt op de meest belaste delen. De bovenvoet  en kuit zijn bekleed met een elastisch textiel en soepel polyurethaan (PU) voor een hoog comfort.


De omvang van de kuit is instelbaar tot een maximum van 35cm.

De binnenvoering bevat een honing membraam gemaakt van teflon en nylon die om de kuiten en enkels zitten. Het voetgedeelte heeft een Cambrelle voering. Op de tenen bevindt zich een teen slider van Nylon en glasvezel met een ventilatie opening om de voeten op warme dagen verkoeling te geven. De omvang van de kuit is instelbaar tot een maximum van 35cm, gemeten bij een hoogte van 25cm vanaf de hiel.


Slider met ventilatie openingen

Zoals bij alle Sidi laarzen kunnen ook bij de Mag-1 alle losse onderdelen vervangen worden.

Sidi heeft met de Mag-1 een slanke en simpele laars ontworpen met goed gekozen materialen en technologische elementen die de Mag-1 een uitstekende race-laars maakt. Let op! De Vortice blijft bestaan naast de Mag-1.

Overige eigenschappen:
- De Mag-1 is 17% lichter dan de Vortice.
- Reflectiepaneel boven de enkels
- Schakel-padding op  de bovenvoet.
- Tecno-3 systeem gebruikt duurzaam staaldraad

Kleuren: Zwart, Wit
AVK: € 379,95

Maten: 41-46

Bekijk ook de Video review van Revzilla: http://www.youtube.com/watch?v=RsDi9sXjBwk

Contact | Voorwaarden | Product foto download© Jopa Racing Products B.V. 2019. All Rights Reserved